• RAWATAN ISLAM AL-JAWHARI

  AHLAN BIKUM dan SELAMAT DATANG ... Konsep Ikhtiar mencari kesembuhan dengan menggunakan ayatul ruqyah dan herba-herba semulajadi dalam rawatan Insya Allah.

 • PERAWAT ANDA

  Sila hubungi saya, Ust Bukhari melalui talian 019-650 8503 (24 jam) dan email walin9@yahoo.com. Insya Allah kita sama-sama berikhtiar

 • BUKU JIN UNDERCOVER

  Buku Terbaharu keluaran AKRINE, pengijazahan amalan merawat sekiranya pembelian buku yang original ...

 • BUKU BERDIALOG DENGAN JIN [BDJ]

  Nukilan kisah rawatan oleh penulis buku berkenaan, antara Best Seller pada tahun keluarannya, RM35.00 sahaja ...

 • PENGASAS AKRINE

  TG Dr. Ust Abdul Majid bin Hassan, sila layari laman blog beliau www.akrine.blogspot.com, beliau juga penulis buku Berdialog Dengan Jin [Pengalaman Perawat] dan buku Jin Undercover.

 • AKRINE

  Persatuan Perawat Islam Nur Ehsan Malaysia [AKRINE]. Sila layari laman web www.akrine.com, bagi yang berhajat dengan Kursus Intensif Rawatan Islam, sila ambil perhatian kerana selepas KIRI 1 sahaja akan dibenarkan mengikuti KIRI Tahap 2. Tuan/ Puan/ Cik juga dipelawa menyertai FB AKRINE, selepas selesai KIRI Tahap 2, dan emailkan sijil tamat KIRI 2 ke email webakrine@gmail.com.

 • URUTAN URAT DAN SARAF

  Ikhtiar pemulihan urat dan saraf dengan Terapi Urutan Badan, samada kerana kelesuan bekerja, urutan kesihatan, urutan kelelakian mahupun urutan pakej sebelum berkahwin, suatu ikhtiar, saya mengurut LELAKI sahaja... Mahar urutan boleh dibincangkan Insya Allah

 • RAWATAN GHURAH RESDUNG

  Ikhtiar mengeluarkan lendir pada saluran pernafasan yang mana lendiri-lendir ini mengganggu sistem pernafasan seharian, almaklumlah, kita menyedut toksin-toksin yang kotor seharian. Akan dibekalkan selepas rawatan Sabun Sireh [RM8.00 sebuku] dan Sabun Resdung [RM8.00 sebuku] sebagai ikhtiar selepas rawatan Ghurah Resdung ... Insya Allah membantu tuan/ puan/ cik ...

 • BEKAM atau ALHIJAMAH

  Ikhtiar mengeluarkan darah-darah kotor di bawah kulit atau sel darah merah yang mati selepas setiap 3 bulan, sel-sel ini yang tiada tempat atau jalan keluar tersimpan di bawah kulit, Insya Allah dengan al-Hijamah mampu memulihkan atau mengeluarkan darah mati berkenaan. Ianya juga amalan Rasulullah SAW dalam kehidupan Baginda SAW. Insya Allah akan memberikan kesihatan berpanjangan dengan amalan berbekam ini. Nasihat selepas berbekam akan diberikan percuma, dan darah tuan akan didiagnos sepanjang sesi bekaman badan ...

:::::: :::: Ahlan Bikum ::: Selamat Datang ::: Ke Blog AKRINE SEREMBAN [AL-JAWHARI] :::: :::: Syukran dan Terima Kasih :::: sama-sama usahakan untuk mendapatkan kesembuhan dariNya, bergantung hanya padaNya, Tukang Doa hanyalah asbab sahaja ....

7/23/2011

Posted by Bukhari bin Hj Kadam
No comments | 9:40 am


Petang itu, adik ipar saya memaklumkan bahawa keluarga  jirannya di Taman Seri Telawi menghadapi gangguan pontianak. Saya difahamkan pontianak tu ‘mengikut’ salah seorang anak jirannya yang baru sahaja balik dari menyertai kem motivasi di sebuah perkampungan tradisional. Menurut ceritanya, pontianak tu berkeliaran di dalam rumah sehingga dia dan anak-anaknya takut untuk turun ke tingkat bawah rumah  selepas jam 10 malam. Tambahan pula, suaminya tiada di rumah sebeb menjalankan tugas di Sarawak.
Pontianak  tu  menampakkan dirinya sebagai seorang perempuan berpakaian serba putih, berambut panjang tetapi menyembunyikan wajahnya. Anaknya memberitahu, dia pernah terserempak dengan pontianak tu duduk di sofa ruang tamu, di dapur dan di tepi tangga. Wah, meremang juga bulu tenguk dibuatnya.
Saya tiba di rumah Puan F jam 10.15 malam. Dia dan anak-anaknya dah berkumpul di tingkat atas, tak berani turun ke tingkat bawah, sehinggalah saya sampai barulah mereka semua turun ke tingkat bawah. Niat saya malam tu sama ada nak tangkap, halau atau bunuh pontianak tu. Saya minta bantuan salah seorang anak Puan F yang pernah terserempak dengan pontianak tu untuk membantu menjayakan misi saya kali ini. Allah ilhamkan kepada saya untuk menggunakan teknik TKR untuk memburu Pontianak tu.
Saya: Sekarang kamu berdiri di ruang tamu dan scan dengan tangan. Apa yang kamu dapat ‘lihat’ sekarang?
Arif : Saya nampak macam asap di sudut ruang tamu ni.
Saya: Ok, kamu musnahkan dengan ayat yang saya bekalkan tadi. Hembus kuat-kuat dengan menyebut ‘Allahu akbar’.
Arif: Dia lari ke tingkat atas, ustaz.
Saya: Kamu kejar dia, cari di mana dia nak sembunyi.
Arif: Dia ada kat bilik mama. (Saya minta Arif musnahkan dia)
Arif: Dia dah lari ke bilik saya pulak. (Saya minta Arif hapuskan dia dan akhirnya Pontianak tu ghaib)
Saya: Scan lagi…..turun semula ke tingkat bawah. Mungkin dia dah turun tangga.
Arif: Betul, ustaz. Dia ada kat ruang tamu ni. Betul-betul di hadapan saya.
Saya: (Pasung Pontianak tu dengan 4 Yaasin) Baik….niat bakar dia dengan kalimah Allah. Hembus kuat-kuat kea rah dia sambil bertakbir.
Arif: Dia dah terbakar dah.
Saya: Alhamdulillah…..Allah bantu mudahkan urusan kita.
Akhirnya, saya pagar rumah Puan F mudah-mudahan gangguan itu tidak berulang lagi. Amiiiin.

0 comments:

Post a Comment

HUBUNGI

Rawatan Islam al-Jawhari [Akrine Seremban] dikelolakan oleh Ustaz Bukhari b. Hj Kadam secara part time sahaja. semua rawatan adalah berdasarkan janji temu sahaja dan semuanya perlu mengikut masa yang telah diberikan.

Suatu ikhtiar dalam rawatan gangguan makhluk halus, sihir, saka, jin asyik, urutan badan bagi lelaki dan bekam darah/ angin serta rawatan resdung/ ghurah. Insya Allah membantu sekadar ilmu yang Dia pinjamkan pada saya sahaja. Saya hanya Tukang Doa sahaja, tiada lebih dari itu.

Alamat Pusat Ikhtiar Rawatan:
No 700 Jalan Semarak 13
Taman Panchor Jaya
70400 Seremban
Neg Sembilan


Sila hubungi :
Tel : 019-650 8503
Email : walin9@yahoo.com