• RAWATAN ISLAM AL-JAWHARI

  AHLAN BIKUM dan SELAMAT DATANG ... Konsep Ikhtiar mencari kesembuhan dengan menggunakan ayatul ruqyah dan herba-herba semulajadi dalam rawatan Insya Allah.

 • PERAWAT ANDA

  Sila hubungi saya, Ust Bukhari melalui talian 019-650 8503 (24 jam) dan email walin9@yahoo.com. Insya Allah kita sama-sama berikhtiar

 • BUKU JIN UNDERCOVER

  Buku Terbaharu keluaran AKRINE, pengijazahan amalan merawat sekiranya pembelian buku yang original ...

 • BUKU BERDIALOG DENGAN JIN [BDJ]

  Nukilan kisah rawatan oleh penulis buku berkenaan, antara Best Seller pada tahun keluarannya, RM35.00 sahaja ...

 • PENGASAS AKRINE

  TG Dr. Ust Abdul Majid bin Hassan, sila layari laman blog beliau www.akrine.blogspot.com, beliau juga penulis buku Berdialog Dengan Jin [Pengalaman Perawat] dan buku Jin Undercover.

 • AKRINE

  Persatuan Perawat Islam Nur Ehsan Malaysia [AKRINE]. Sila layari laman web www.akrine.com, bagi yang berhajat dengan Kursus Intensif Rawatan Islam, sila ambil perhatian kerana selepas KIRI 1 sahaja akan dibenarkan mengikuti KIRI Tahap 2. Tuan/ Puan/ Cik juga dipelawa menyertai FB AKRINE, selepas selesai KIRI Tahap 2, dan emailkan sijil tamat KIRI 2 ke email webakrine@gmail.com.

 • URUTAN URAT DAN SARAF

  Ikhtiar pemulihan urat dan saraf dengan Terapi Urutan Badan, samada kerana kelesuan bekerja, urutan kesihatan, urutan kelelakian mahupun urutan pakej sebelum berkahwin, suatu ikhtiar, saya mengurut LELAKI sahaja... Mahar urutan boleh dibincangkan Insya Allah

 • RAWATAN GHURAH RESDUNG

  Ikhtiar mengeluarkan lendir pada saluran pernafasan yang mana lendiri-lendir ini mengganggu sistem pernafasan seharian, almaklumlah, kita menyedut toksin-toksin yang kotor seharian. Akan dibekalkan selepas rawatan Sabun Sireh [RM8.00 sebuku] dan Sabun Resdung [RM8.00 sebuku] sebagai ikhtiar selepas rawatan Ghurah Resdung ... Insya Allah membantu tuan/ puan/ cik ...

 • BEKAM atau ALHIJAMAH

  Ikhtiar mengeluarkan darah-darah kotor di bawah kulit atau sel darah merah yang mati selepas setiap 3 bulan, sel-sel ini yang tiada tempat atau jalan keluar tersimpan di bawah kulit, Insya Allah dengan al-Hijamah mampu memulihkan atau mengeluarkan darah mati berkenaan. Ianya juga amalan Rasulullah SAW dalam kehidupan Baginda SAW. Insya Allah akan memberikan kesihatan berpanjangan dengan amalan berbekam ini. Nasihat selepas berbekam akan diberikan percuma, dan darah tuan akan didiagnos sepanjang sesi bekaman badan ...

:::::: :::: Ahlan Bikum ::: Selamat Datang ::: Ke Blog AKRINE SEREMBAN [AL-JAWHARI] :::: :::: Syukran dan Terima Kasih :::: sama-sama usahakan untuk mendapatkan kesembuhan dariNya, bergantung hanya padaNya, Tukang Doa hanyalah asbab sahaja ....

7/02/2011

Posted by Bukhari bin Hj Kadam
No comments | 11:05 am
Assalamualaikum wbt... Segala puji bagi Allah Tuhan sekalian alam, serta selawat dan salam diaturkan buat junjungan kita Nabi Muhammad SAW, keluarga serta sahabat-sahabat baginda.

Dalam usaha untuk menambahkan info dalam blog ini,sekadar bicara seorang yang jahil lagi daif ini semata-mata ingin berkongsi pengalaman kepada perawat dan pesakit.

Kali ini saya hanya ingin berkongsi pengalaman rawatan dan sering digunakan semasa merawat pesakit.. TEKNIK BASMALLAH 21 ini merupakan satu kaedah paling mudah untuk mengetahui gangguan pesakit. Sekiranya pesakit hadir kepada anda.. berikan air rawatan sebelum melakukan teknik ini.

Kaedahnya menggunakan TEKNIK BASMALLAH 21 ini :
1. Niat
2. Baca Basmallah...
3. Tarik nafas panjang melalui hidung.
4. Hembus melalui mulut

*lakukan sehingga 21 kali.... ( tetapi niat hanya sekali sahaja )

Tanda tanda ada ganggguan selepas membaca Basmallah...

1. Terasa ada pergerakan dalam badan.
2. Pening kepala
3. Sakit perut
4. Sesak nafas
5. Kebas : tangan dan kaki
6. Terasa panas... badan, tengkuk, tangan dan hujung kaki.
7. Sakit : bahu, pinggang, lutut
8. Kerasukan

*PERHATIAN : sekiranya pesakit yang kritikal hendak melakukan kaedah ini pastikan ada perawat, waris  atau sekurang-kurangnya sahabat lain di sampingnya.


Daripada pengalaman saya, kaedah ini boleh dijadikan NIAT antaranya :

1. RACUN / BAKAR / AZAB
2. PECAH SARANG JIN DALAM BADAN
3. SCANNING
4. PENAWAR

Cara niatnya :
baca Ta'awuz....kemudian "... dengan izin-Mu YA ALLAH... (guna niat di atas) racunlah jin yang duduk dalam badan ku ini ATAU jadikanlah ia penawar ( sekiranya untuk menghindarkan kesakitan )

InsyaALLAH dengan keizinan-Nya, ini adalah salah satu kaedah memudahkan proses rawatan anda dan pesakit.. pesakit yang tidak kerasukan boleh merawat sendiri di rumah disamping amalan untuk mencari keredhaan Allah.

*Dikongsikan daripada sahabat saya, Ustaz Faizal Ambak.

0 comments:

Post a Comment

HUBUNGI

Rawatan Islam al-Jawhari [Akrine Seremban] dikelolakan oleh Ustaz Bukhari b. Hj Kadam secara part time sahaja. semua rawatan adalah berdasarkan janji temu sahaja dan semuanya perlu mengikut masa yang telah diberikan.

Suatu ikhtiar dalam rawatan gangguan makhluk halus, sihir, saka, jin asyik, urutan badan bagi lelaki dan bekam darah/ angin serta rawatan resdung/ ghurah. Insya Allah membantu sekadar ilmu yang Dia pinjamkan pada saya sahaja. Saya hanya Tukang Doa sahaja, tiada lebih dari itu.

Alamat Pusat Ikhtiar Rawatan:
No 700 Jalan Semarak 13
Taman Panchor Jaya
70400 Seremban
Neg Sembilan


Sila hubungi :
Tel : 019-650 8503
Email : walin9@yahoo.com